Na een succesvolle eerste masterclass over beleggen in Box 3, zijn wij verheugd u uit te nodigen voor een vervolgeditie die zich richt op de meest recente actualiteiten.

Ook al was u er vorige keer niet bij, wij willen u toch graag de kans bieden om deze keer erbij te kunnen zijn.

Daar waar de vorige keer vooral kennis werd gedeeld in de basis van beleggen in Box 3, pakken we op 28 november deze kennis mee om een verdieping slag te maken vanuit alle drie de invalshoeken. Elke specialist zal casussen presenteren met praktische voorbeelden, waardoor u hands-on inzicht krijgt in de huidige ontwikkelingen. Door het behandelen van deze nieuwe casussen kunt u ook als nieuw KPE Masterclass lid optimaal instappen.

 

In september heeft u deelgenomen aan onze eerste Masterclassbox3. Wij zijn blij met  de positieve reacties die we hebben ontvangen van de deelnemers. Verder zijn we aan de slag gegaan met de tips die u ons heeft gegeven voor een volgende editie.

Inmiddels hebben we een tweede Masterclass box3 gepland op dinsdag 28 november. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze masterclass. Naast de actualiteit zullen we in deze editie concreter ingaan op he taankopen, het bezit en de verhuur van vastgoed binnen box3.

Wat kunt u verwachten?
Drie vakspecialisten zullen tijdens deze middag hun expertise met u delen. Dit zullen ze doen door concrete situaties te behandelen waar beleggers mee geconfronteerd worden bij de aankoop, het bezit en de verhuur van hun vastgoed.

  • Marcel Coenen – Fiscalist
    Zal een dieper inzicht geven in de fiscale regels rondom het bezit van vastgoed in box3.
  • Frank Groot – Financieringsadviseur
    Geeft u een concreet inzicht in de aankoopstrategie en eventuele financieringsmogelijkheden.
  • Laurens Vrakking – Huurrecht Advocaat
    Geeft inzage in hoe u uw huurinkomsten kan optimaliseren binnen de complexe regels van het huurrecht.

De highlights uit de eerste editie worden kort en bondig samengevat en meegenomen in deze tweede masterclass. Ze vormen het uitgangspunt voor de concrete situaties waar de specialisten dieper op gaan inzoomen.
U krijgt praktische informatie die u direct kunt vertalen naar uw eigen situatie. En vanzelfsprekend zullen ook de laatste ontwikkelingen rondom box3 niet ontbreken in het programma.

Deze master class is zowel geschikt voor de deelnemers die de eerste masterclass hebben bijgewoond, maar ook voor beleggers en adviseurs die de eerst eediti eniet aanwezig konden zijn.

 

Als u niets wilt missen van beleggen in box3 schrijf u dan vandaag nog in voor de Masterclass box3 op 28november. Inschrijven kan door deze uitnodiging te beantwoorden via de e-mail. Indien u gasten meeneemt tegen het gereduceerd tarief ontvangen wij graag de naam/voornaam, e-mailadresen bedrijfsnaam van uw gast.

Wij ontmoeten u graag op 28november bij PITground in Sittard.

Hartelijke groet,

Lees hier de brochure nog eens rustig door

Opgeven? Neem contact op via deze link