Domein Het Camperveer

Op nog geen 100 meter afstand van de oude Kamperlandse veersteiger aan het Veerse Meer wordt binnenkort gestart met het landgoed Domein Het Camperveer. Het landgoed omvat in totaal 8 hectare, waarop 6 appartementen en 15 recreatiewoningen worden gebouwd. Er is bewust gekozen voor de Engelse stijl, omdat daarin natuur en gevoel centraal staan. Dit leidt tot een landschap met een grote asymmetrische waterpartij en een ruime diversiteit aan bomen en planten. De stijl vindt zijn oorsprong in De Romantiek, begin 19de eeuw. Het statige appartementengebouw aan het eind van de grote waterpartij is hierop geïnspireerd.

Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas is een bijzondere, authentieke recreatie- en vakantiebestemming waar voornamelijk medior en senior gasten zich in een comfortabele recreatiewoning of luxe villa, in alle rust en privacy, gedurende het gehele jaar welkom voelen in een wellbeing beleving. Waar gasten genieten van een faciliteitenaanbod dat gericht is op een vitale levensstijl . En de omliggende natuurgebieden, het waterrijke gebied en een cultureel- recreatief veelzijdige omgeving bijdragen aan het gevoel van het rijke Limburgse leven.

Credion is een adviesorganisatie, gestart in 2000, met inmiddels meer dan 40 vestigingen. In de achter ons liggende jaren hebben we al vele duizenden MKB ondernemers geholpen aan enkele miljarden financiering. Dit is sinds de crisis alleen maar verder opgelopen en dat is niet zo vreemd. Credion realiseert oplossingen. 
Credion is het eerste landelijke, onafhankelijke samenwerkingsverband - in franchiseverband - dat zich met advisering in bedrijfsfinancieringen richt op ondernemingen in het MKB. Inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied in Nederland.

De Veerse Wende

Op het werkelijk mooiste plekje aan het Veerse Meer in de bocht (De Wende) ligt dit prachtige project. Het bestaat uit een 4* Fletcher hotel, 18  waterwoningen en 40 appartementen en allen voorzien van eigen ligplaatsen en een werkelijk magnifiek uitzicht! De woningen zijn allen voorzien van een eigen terras dat deels boven het water ligt en zijn inclusief een eigen aanlegsteiger. Bij uw woning kunt u uw eigen boot afmeren en op ieder moment het Veerse Meer op varen.

Het meer is een zeer aantrekkelijke watersportplaats voor zeilers, sportvissers en sportduikers. Ook voor surfen, waterskiën en kanoën kunt u hier prima terecht. Het Veerse Meer wordt omringd door een fraai natuurgebied, de Middenplaat. In het Veerse Meer zijn 12 eilanden toegankelijk voor bezoekers. U vindt er speelweides en wandelbossen. En natuurlijk de parel aan het Veerse Meer, Veere. Vaar met uw boot naar het stadje en geniet van een heerlijke lunch of diner op het mooiste terras van Nederland!

Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad

In de overgang van het Zeeuws polderlandschap en de duinen, ligt Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het park is nog in aanbouw, maar is nu al de perfecte uitvalsbasis voor een welverdiende break aan de Zeeuwse kust. Beleef een heerlijke dag aan het strand, wandel door natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of maak een lange fietstocht langs de prachtige kust. In de omgeving vindt u daarnaast tal van gezellige (bad)plaatsen. Fiets eens naar Sluis of Cadzand, twee typische Zeeuws-Vlaamse plaatsen waar de bourgondische leefstijl hoog in het vaandel staat. Of breng - vlak over de Belgische grens - een bezoek aan de mondaine badplaats Knokke, dat met zijn designerwinkels, luxe strandbars en heerlijke bistro’s een absolute trekpleister is. Voor een portie versie vis en alle dagelijkse boodschappen bent u in het gezellige vissersdrop Breskens aan het juiste adres.

Parck Kaatsheuvel

Een klein, pittoresk dorpje zoals dit zou kunnen bestaan in het gebied rondom Kaatsheuvel. Dát was het uitgangspunt bij het ontwerp van dit unieke recreatiepark.

Parck Kaatsheuvel is verdeeld in kleine, gezellige straatjes. Met daaraan 104 traditioneel gebouwde recreatiewoningen. Het warme licht van de nostalgisch vormgegeven lantaarnpalen weerkaatst in de uilenoogjes in de bomen op Het Parck.Langs de karakteristieke, historische bomenrij met oude eiken is het prettig wandelen. En aan de zuidelijke rand grenst Parck Kaatsheuvel volledig aan de Loonse en Drunense Duinen. Via het voetpad loop je zó het mulle zand in.

Ruimte om te spelen? Die is er volop! Ook op Het Parck kun je klauteren in de speeltoestellen. Zowel binnen als buiten. Of schommelen op één van de vele boomschommels. Jong en oud voelt zich hier verbonden met de natuur.

Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert is een ruim opgezet vakantiepark met uitgebreide voorzieningen. Het park ligt in hartje Limburg en wordt omringd door schitterende natuurgebieden zoals de Ophovense Zandberg. Een prachtig bosgebied met een grote variatie aan flora en fauna. Ook het water is dichtbij, op de fiets of met de auto zijn er langs de Maas vele mooie plekjes te vinden. Vanwege de centrale ligging is de Buitenhof zeer geliefd bij haar vakantiegasten. Een recreatiewoning op de Buitenhof is dan ook een mooie investering met aantrekkelijke verhuurrendementen!

Kustpark Zeebad

Op een unieke locatie in de populaire Zeeuws-Vlaamse familiebadplaats Breskens realiseert Roompot Vakanties Kustpark Zeebad. Luxe vrijstaande lodges op ruime kavels eigen grond. Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van allebei. Gelegen direct achter de duinen en op loopafstand van het uitgestrekte Noordzeestrand met gezellige strandpaviljoens.

Er zijn diverse typen lodges in verschillende uitvoeringen. Alle lodges beschikken over royale terrassen met zonligging, waarvan een groot aantal zelfs direct aan het water. Voor wie een tweede (t)huis op toplocatie tot nog toe een droom is gebleven, is er nu de kans om die droom waar te maken!

Parq Green

Aan de Reeuwijkse Plassen verrijst met ParqGreenReeuwijkse Plassen een recreatiepark met waterlodges, -woningen en -villa’s. De waterwoningen en -villa’s zijn allemaal direct aan het water gelegen en diverse woningen beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. Elke woning biedt bovendien de privacy om comfortabel te ontspannen en in luxe te genieten van vrije tijd. Ieder seizoen en elke dag van het jaar.

De woningen zijn ontworpen rondom de aanwezige natuur, ze gaan op in de omgeving. De natuur is voelbaar. Letterlijk. Want ParqGreenReeuwijkse Plassen is duurzaam ontwikkeld. De inrichting van het park, de bouw van de woningen, de gebruikte materialen, in alles is gekozen voor verantwoord, echt, puur en eerlijk. Dat maakt ParqGreenReeuwijkse Plassen de moeite waard.

Resort Maastricht

Resort Maastricht ligt aan de rand van België, op de groene Limburgse heuvel de Dousberg naast één van de mooiste golfbanen van Nederland. Maar is toch zo dichtbij het bruisende centrum van Maastricht. Met 10 minuten fietsen vanaf uw vakantiewoning bent u al op het Vrijthof. Een recreatiewoning in Maastricht is naast een prachtig bezit ook nog eens een verantwoorde en zorgeloze investering met een aantrekkelijk verhuurrendement.

ANDEREN OVER ONS