Credion is een adviesorganisatie, gestart in 2000, met inmiddels meer dan 40 vestigingen. In de achter ons liggende jaren hebben we al vele duizenden MKB ondernemers geholpen aan enkele miljarden financiering. Dit is sinds de crisis alleen maar verder opgelopen en dat is niet zo vreemd. Credion realiseert oplossingen. 
Credion is het eerste landelijke, onafhankelijke samenwerkingsverband - in franchiseverband - dat zich met advisering in bedrijfsfinancieringen richt op ondernemingen in het MKB. Inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied in Nederland.

Resort Maastricht

Resort Maastricht ligt aan de rand van België, op de groene Limburgse heuvel de Dousberg naast één van de mooiste golfbanen van Nederland. Maar is toch zo dichtbij het bruisende centrum van Maastricht. Met 10 minuten fietsen vanaf uw vakantiewoning bent u al op het Vrijthof. Een recreatiewoning in Maastricht is naast een prachtig bezit ook nog eens een verantwoorde en zorgeloze investering met een aantrekkelijk verhuurrendement.

Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert is een ruim opgezet vakantiepark met uitgebreide voorzieningen. Het park ligt in hartje Limburg en wordt omringd door schitterende natuurgebieden zoals de Ophovense Zandberg. Een prachtig bosgebied met een grote variatie aan flora en fauna. Ook het water is dichtbij, op de fiets of met de auto zijn er langs de Maas vele mooie plekjes te vinden. Vanwege de centrale ligging is de Buitenhof zeer geliefd bij haar vakantiegasten. Een recreatiewoning op de Buitenhof is dan ook een mooie investering met aantrekkelijke verhuurrendementen!

Port Zelande

Op het geliefde vakantiepark Center Parcs Port Zélande worden nu volledig gerenoveerde cottages te koop aangeboden. Dit schitterende park, nabij Renesse en Burgh-Haamstede, is gelegen aan één van de mooiste Noordzeestranden van Nederland en het Grevelingenmeer. Op het park vindt u fantastische faciliteiten met onder andere een subtropische Aqua Mundo, een spectaculaire Adventure Factory en een Market Dome met gezellige restaurants, terrassen, shops, supermarkt etc.   

Domein de Waufsberg

In het hart van het Limburgse Heuvelland – vlakbij de Belgische Voerstreek en de mooie historische steden Maastricht, Aken en Luik – ligt Noorbeek. Hier wordt door Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw recreatiepark gerealiseerd onder de naam ’Domein De Waufsberg’. Het park – circa 4,4 ha. groot met 62 vrijstaande vakantiehuizen – is ruim opgezet en heeft een gezellig ’dorpsplein’ met o.a. een brasserie met overdekt terras, een fietsverhuurservice en een parkshop.

ANDEREN OVER ONS