Oversluiten van je buitenlandhypotheek.

Nu doen! Soeverein IFS kan het regelen!

Soeverein IFS is een internationaal opererende onafhankelijke financieel intermediair. 
Wij kunnen door onze contacten en contracten in België, Duitsland en Frankrijk en onze jarenlange ervaring u snel van dienst zijn. Concreet betekent het dat we uw huidige hypotheek bij uw Nederlandse bank naar een geldverstrekker in uw woonland omzetten. Neem contact met ons op om vrijblijvend geïnformeerd te worden over uw mogelijkheden.

Een buitenlandhypotheek is een hypotheek voor de eigen woning in het buitenland verstrekt door een Nederlandse bank. Er zijn meerdere redenen om die nu over te sluiten naar een bank in uw woonland. Eén daarvan kan zijn dat u vernomen heeft dat bij uw bank aan het einde van de looptijd de openstaande schuld in één keer moet worden afgelost.

Op deze pagina schetsen wij waarom het verstandig is uw hypotheek nu over te sluiten en niet te wachten. Bekijk het filmpje !

Aflossen uit spaargelden of beleggingen.

Het is mogelijk om in een keer te kunnen aflossen met uw spaargeld. Helaas heeft lang niet iedereen deze luxe en met de huidige rente op spaargeld, een onwaarschijnlijke situatie. Mocht u in deze positie zitten is dit één van de mogelijkheden.

Verkoop van de woning.

U kunt uw huidige woning verkopen. Met deze opbrengst kunt u uw hypotheek aflossen. Dit is voor lang niet iedereen wenselijk. Factoren als woongenot en woonwens maken deze keuze vaak lastig maar er kan ook een financiële reden meespelen zoals een restschuld.

Oversluiten bij bank in woonland.

Onze ervaring leert dat dit de meest geliefde keuze is. Uw hypotheek oversluiten naar een bank in het woonland is aan andere voorwaarden onderhevig dan in Nederland. Uw leeftijd speelt bijvoorbeeld een belangrijkere rol. Zo zijn er talloze zaken waarvoor specialistische kennis nodig is. Hier helpen wij u graag bij.

Bel +31 850 21 28 21 of mail

buitenlandhypotheek@soeverein-ifs.eu !